“Het gevoel van een warme omhelzing”

“Het gevoel van een warme omhelzing”; zo omschrijft de journalist van het Nieuwsblad het gevoel dat ouderen ervaren in een Wellness Nordic Relax Chair. Zowel in het Nieuwsblad als in de Gazet van Antwerpen verschenen artikels over het effect van deze ongewone relaxzetel.

foto GVA webOuderen met dementie zijn vaak rusteloos en gedesoriënteerd en vragen daardoor meer aandacht van zorgverleners. De Wellness Nordic Relax Chair brengt hen weer tot rust door zijn zachte schommelbewegingen, rustgevende muziek en tactiele stimulatie. In deze zetel nestelen bewoners zich onder een verzwaringsdeken en genieten van een veilig, geborgen gevoel.

Uitgebreide testen in woonzorgcentra Zusterhof en Onze-Lieve-Vrouw in Geel leverden verbluffende resultaten op*. Het personeel was zelfs zo enthousiast dat ze bereid waren een benefietactie op touw te zetten om deze relaxzetel aan te kopen. Zover hoefden ze echter niet te gaan want ook de directie was overtuigd en besloot om voor beide WZC een relaxzetel aan te schaffen.

Wilt u de effecten van de Wellness Nordic Relax Chair ook uittesten in uw zorginstelling? Schrijf dan geheel vrijblijvend in voor een test via onderstaande link.

de Wellness Nordic Relax Chair uittesten

 

* Op de nieuwspagina’s van Zusterhof en OLV Geel leest u hoe deze zorginstellingen de Wellness Nordic Relax Chair ervaren.