Wereldkampioen Peter Genyn kiest voor ArjoHuntleigh

Zowat een jaar geleden kreeg onze klinisch specialiste Vincianne Pleitinckx de vraag om een rolstoelpatiënt uit Kalmthout te bezoeken en hem klinisch advies te geven. Deze aangename klant bleek niemand minder te zijn dan Peter Genyn, een enthousiaste rolstoelatleet die al heel wat overwinningen op zijn palmares heeft!  

peter-genynPeter vertelde aan Vincianne dat hij volop aan het trainen was voor het EK en dat ook het WK een van zijn ambities was!  

ArjoHuntleigh besloot om deze gedreven atleet financieel te steunen zodat hij zich goed kon voorbereiden op de aankomende wedstrijden. Voor Peter was dat een welgekomen duwtje in de rug, voor ArjoHuntleigh een sponsoring die nauw aansloot bij een van onze kernwaarden, passie.  

Eind oktober 2015 was het zover: we kregen het fantastische nieuws dat Peter Genyn twee keer goud had behaald op het WK Paralympics in Quatar: zijn eerste twee wereldtitels op de 100 m en op de 400 m rolstoelsprint.

Als sponsor van deze gedreven atleet zijn we heel trots op de overwinningen van Peter en wensen we hem van harte proficiat! We zijn blij dat we Peter tot onze tevreden klanten mogen rekenen. In een van zijn mailtjes schrijft hij:

"Als rolstoelgebruiker is decubituspreventie voor mij heel belangrijk. In de voorbereiding naar het EK had ik een klein wondje, maar dankzij de snelle en goede service van Arjohuntleigh had ik snel een goede matras en kon ik tijdig de voorbereiding van het EK hervatten"

We blijven uiteraard duimen voor Peter en laten ons inspireren door zijn enthousiasme en passie om de strijd tegen decubitus voort te zetten.

Meer over decubituspreventie